Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν μιλάει πολύ γενικά. Αποφεύγει τις δηλώσεις. Για τον Λούκα Μπάνκι, όμως, έκανε μια εξαίρεση, παρά το γεγονός ότι οι δηλώσεις του είχαν να κάνουν με ένα… δύσκολο γεγονός. Είχαν να κάνουν με το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από σήμερα για την Ενωση (φαβορί για να τον αντικαταστήσει από την ελληνική αγορά είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αν και η ΑΕΚ ρίχνει ματιές και στην ξένη αγορά).

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τα αίτια του… χωρισμού με τον Λούκα Μπάνκι και τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Επεσήμανε ότι την ομάδα και τον Ιταλό τους συνέδεσαν πολλά, ενώ έκανε αναφορά και στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Μέσα σε όλα ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε ότι αποχωρεί ένας φίλος από την ομάδα, ο οποίος κατέχει την δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου για τον Λούκα Μπάνκι:

 «Συναντηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι. Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία η εξέλιξη αυτή. Με τον Κόουτς Λούκα Μπάνκι μας συνέδεσαν πολλά. Μαζί του η ομάδα μας απέκτησε αρχές. Κατέκτησε ένα τρόπαιο διεθνούς εμβελείας. Αντιμετώπισε και δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Αποχωρεί ένας φίλος μας. Στην ιστορία του συλλόγου μας κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση».