Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μαλίκ Χέρστον, αφού τελικά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν έτσι ώστε ο παίκτης να μπορέσει να αναζητήσει κάπου αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, το περσινό καλοκαίρι πήγε στην ΑΕΚ υπογράφοντας 2ετές συμβόλαιο, όμως μετά τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 8,7 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε κάθε αναμέτρηση, ο Γιούρι Ζντοβτς δεν τον συμπεριέλαβε στα αρχικά του πλάνα για το ρόστερ της νέας σεζόν. Αυτό βέβαια με τις τελευταίες εξελίξεις άλλαξε και τελικά Χέρστον και ΑΕΚ θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Παράλληλα ο τεχνικός της Ένωσης, θέλει να αποκτήσει έναν ακόμη γκαρντ, ο οποίος όμως είτε πρέπει να είναι Έλληνας, μιας και έχει ήδη 6 ξένους στο ρόστερ του, είτε να είναι ξένος χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτό δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Σλοβένο προπονητή, καθώς το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και οι τελευταίες «πινελιές» θα προστεθούν στο άμεσο μέλλον.