Μετά την νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία της “ένωσης” που κόστισε στον ρυθμό της. Όσον αφορά την ένταση μεταξύ Ελονού και Ούκιτς, τόνισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε κι αυτό το θεωρώ αρκετά μεγάλο πρόβλημα. Μία ομάδα χάνει το ρυθμό της. Δεν μπορέσαμε ούτε φιλικά να παίξουμε. Γι΄αυτό το λόγο σέβομαι πάρα πολύ τους παίκτες μου. Παρά την απραξία, ήρθαν έτοιμοι, ήταν συγκεντρωμένοι κι απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο τα έδωσαν όλα. Αυτό τους είχα ζητήσει πριν από το παιχνίδι. Ήθελα να δω 100% προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κομμάτι. Στο παιχνίδι, έχουμε κάνει λάθη στις λεπτομέρειες, τις οποίες πρέπει να τις προσέχουμε για να γίνουμε πιο ποιοτική ομάδα. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει και τρία παιχνίδια τις τελευταίες μέρες δείχνοντας πως έχει πολύ καλό ρυθμό. Ήμασταν προετοιμασμένοι και κάναμε αρκετά καλή δουλειά».

Για την ένταση ανάμεσα σε Ούκιτς-Ελόνου: «Αυτό τελείωσε εκείνη τη στιγμή. Με ενδιαφέρει να έχουν οι παίκτες πάθος και σφυγμό. Τέτοια πράγματα μπορούν να γίνουν, αλλά πρέπει να τελειώνουν εκείνη τη στιγμή όπως κι έγινε. Ζήτησαν “συγγνώμη” και οι δύο, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το αν έχει περάσει νέα στοιχεία στην ομάδα: «Ισχύει ότι προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα. Όχι όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Είναι τέλος της σεζόν και δεν είναι εύκολο να βάζεις νέα πράγματα στους παίκτες. Υπήρχε πίεση σήμερα. Δείξαμε κάποια στοιχεία και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε πολύ καλύτερα».

Για την απουσία του Ντίξον: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ και τους φυσιοθεραπευτές. Πρέπει να σεβαστώ έναν παίκτη που λέει ότι πονά. Επομένως, έπρεπε να τον προστατεύσω. Έπρεπε να αλλάξω κάποια σχέδια. Μας έλειψε πάρα πολύ, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά τον κάλυψαν. Για το επόμενο ματς, δεν μπορώ να πω αν θα παίξει. Θεωρώ όμως ότι κάθε μέρα είναι και καλύτερα».