Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας και το Ρέθυμνο σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί  στη Κύπρο.Ο προπονητής της ‘’Ένωσης’’ Σωτήρης Μανωλόπουλος θεωρεί χρήσιμα τα παιχνίδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Αμέσως ανταποκριθήκαμε. Έχω έρθει αρκετές φορές στην Κύπρο. Νιώθω φιλόξενος και οι συνθήκες είναι καλές. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι είναι τα τελευταία φιλικά για εμάς. Είναι πολύ χρήσιμα παιχνίδια και δυνατά για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά το τι πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα»

 τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε: «Έχουμε παίξει ένα φιλικό 2 μέρες πριν με την Ούνιξ Καζάν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η διαχείριση και να μην έχουμε προβλήματα και να είναι όλοι φρέσκοι και να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τα επίσημα παιχνίδια». 

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας , Ντούσαν Σάκοτα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση. Είναι ιδανικές οι συνθήκες εδώ. Εύχομαι καλή τύχη στις ομάδες που μετέχουν. Θεωρώ ότι το τουρνουά θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν από τα επίσημα και έχουμε θέσει ως στόχο το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε. Αυτός είναι ο στόχος ως προς την άμυνα και από εκεί και πέρα να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».