O έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ είναι ένας αρκετά αγαπητός άνθρωπος στη μπασκετική..πιάτσα, ξέρει πώς θα μιλήσει στους παίκτες, δεν επιβάλλεται με φωνές αλλά με κατανόηση απέναντι στη διοίκηση, στον κόσμο και στην ίδια την ομάδα.

Μετά την κοινή λύση της συνεργασίας, της ομάδας, με τον Γιούρι Ζντόβτς τον περασμένο Μάρτιο, ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε τη σκυτάλη στον Σωτήρη Μανωλόπουλο δείχνοντάς του εμπιστοσύνη.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο basketblog για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας..

 

 

Kόουτς πέρσυ κληθήκατε να αναλάβετε το τιμόνι της ΑΕΚ πρός το τέλος της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Γιούρι Ζντόβτς.Η ομάδα έδειξε οτι σας εμπιστεύετε για τη νέα χρονιά. Είναι ένα προσωπικό στοίχημα για εσάς?

Καταρχάς πρέπει να ευχαριστήσω το πρόεδρο και τη διοίκηση της ΑΕΚ που με τιμήσανε, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα, να παλεύω κάθε μέρα με τους αθλητές και απο κεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια γιατί η ΑΕΚ ειναι ιστορική ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί.

Είστε ευχαριστημένος απο την κατάσταση της ομάδας μετά την προετοιμασία?

Δεν θεωρώ οτι είμαστε έτοιμοι ακόμα γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη χρονική στιγμή, ειδικά εμείς που είμαστε καινούργια ομάδα και έχουμε νέα παιδιά και σε ηλικία, οπότε χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο.Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με τη πορεία και τη βελτίωση της ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος?

Οι στόχοι είναι υψηλοί στην ΑΕΚ γιατί όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα με αυτή τη βαρύτητα πρέπει να προσπαθείς να κερδίζεις τα περισσότερα παιχνίδια,να πρωταγωνιστείς. Ο στόχος είναι διπλός φέτος, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, που η ομάδα έχει επενδύσει, να τα βάλουμε στα βαθιά γιατί είναι στόχος στο μέλλον να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ΑΕΚ.