Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε ότι έγινε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι πολύ καλή για 37 λεπτά. Ωστόσο τόνισε ότι στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε με αποτέλεσμα να χάσει την συγκέντρωση της η ΑΕΚ και να υποπέσει σε πολλά λάθη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Επί 37 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό χάσαμε το ματς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν μέτρησε το σημείο όπου η ΑΕΚ πήγε στο +8 στο 28’ και άμεσα έχασε τη διαφορά: «Σίγουρα είναι. Κι εκεί κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε γρήγορα και γι’ αυτό χάσαμε τη διαφορά. Παίξαμε 37’ καλό μπάσκετ, ίσως βγάζουμε κι άλλο 1,5 λεπτό στην τρίτη περίοδο. Ημασταν ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι, ήμασταν καλοί στην άμυνα αλλά δεν αντέξαμε».

Για το τι μέτρησε στο τέλος: «Κατά κύριο λόγο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο σκληρός. Βάζω και την κούραση. Και τα δύο μαζί».

Από την πλευρά του ο Ντόνι ΜακΓκραθ τόνισε: «Σπαταλήσαμε την ευκαιρία. Είχαμε πραγματική ευκαιρία για νίκη. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα καλάθια και να νικήσουν».