Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αυριανό (08/04) αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 25η αγωνιστική, σε ένα ματς που θέλει τη νίκη για να τελειώσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εντός έδρας.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσω του επίσημου blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συγκεντρωμένη από την πρώτη στιγμή ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην καλή εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Κολοσσός.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας με τον Κολοσσό φαίνεται αλλά δεν είναι εύκολος. Καταφέραμε έπειτα από μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα να καταλήξουμε τρίτοι στην κανονική περίοδο, από πάρα πολύ νωρίς. Αναζητούμε κίνητρο για να διατηρηθούμε σε πορεία νίκης, έτσι ώστε να τελειώσουμε αήττητοι και να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ. Δεν μπορείς να βρίσκεσαι συνέχεια σε υπερένταση. Αυτό είναι ανθρώπινο. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι η πραγματικότητα.

Ο Κολοσσός μας νίκησε στη Ρόδο κι αυτό από μόνο του μαρτυρά, ότι δεν θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα από τις δικές μας αδυναμίες σ’ εκείνο το ματς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη Ρόδο, ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες με ξεχωριστές ικανότητες, που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τον αγώνα. Να εφαρμόσουμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να προκαλέσει προβλήματα. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε. Το κάναμε στη Λευκάδα και παραλίγο να μας κοστίσει. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και ειδικά στην έδρα μας. Θα κάνουμε το καθήκον μας.