Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, μέσω αυτών που έγραψε στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του σαββατιάτικου ματς της ΑΕΚ με την Κύμη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά:

«Να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του φαβορί

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Φεβρουαρίου. Ο δρόμος είναι μακρύς. Το λέμε και το ξαναλέμε και το ξαναγράφουμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι η Κύμη. Πρέπει για πολλοστή φορά να δείξουμε σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του φαβορί. Για άλλη μια φορά έχουμε προβλήματα με απουσίες. Νιώθω κι εγώ άβολα, που το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχουμε αποδείξει, πάντως, ότι δεν μένουμε σ’ αυτά και προχωράμε. Η ομάδα μας έχει αξιόλογο έμψυχο υλικό και “καταγράφεται” αυτό στο γήπεδο.

Δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητές του είναι άλλωστε θέματα, που μένουν “εν οίκω” και αφορούν σε μας και στους προπονητές. Αυτό που ζητώ είναι να έλθει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Είναι το καλύτερο. Σ’ αυτή τη φάση ειδικά θέλουμε την παρουσία του.

Θέλουμε την ώθηση, που θα μας επιτρέψει να τρέξουμε στην τελική ευθεία, αλλά και ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση που δεν έχουμε κρύψει ότι θέλουμε να διακριθούμε.

Οι αγώνες όμως της Ευρώπης μπορούν να περιμένουν…

Μπροστά μας είναι η Κύμη. Εκεί εστιάζουμε…

Σας ευχαριστώ».