Ο Δημήτρης Μαυροειδής ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του τρίτου μικρού τελικού των playoffs της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη (3/6, 17:00).

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν αγώνα με τον Άρη. Είναι προφανές, ότι μετά το 2-0 έχουμε προβάδισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι τελειώσαμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε σοβαρότητα. Να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα απουσιών πάλι έχουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας, όπως και εμείς εκείνον. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Σε κάθε περίπτωση, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας.Στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να είναι το τελευταίο ματς και να αφήσουμε καλή εντύπωση. Έχουμε κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία κι αυτό θα αποτιμήσουμε στο τέλος. Προς το παρόν, επαναλαμβάνω πρέπει να προσέξουμε. Να μείνουμε προσηλωμένοι στο παρκέ. Να μην αποπροσανατολιστούμε από διάφορα, που λέγονται δεξιά και αριστερά.

Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη δύο φορές παρά τις απουσίες, γι’ αυτό και οι νίκες. Μόνο που σ’ αυτή τη φάση δεν φτάνουν. Χρειαζόμαστε άλλη μία για να ολοκληρωθεί η περίοδος με θετικό πρόσημο.

Καλούμε τον κόσμο μας, που σε μεγάλο βαθμό μας στήριξε και φέτος, στα εύκολα και στα δύσκολα, να δώσει το «παρών» για να πράξουμε το αυτονόητο.

Σας ευχαριστώ.