Σε ένα τρομερό φιλικό αγώνα που έγινε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ νίκησε την Γαλατασαράι με 96-95 στο τέλος με καλάθι του Ντίξον στα 3,9 δευτερόλεπτα. Ο γκαρντ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με 34 πόντους πραγματοποιώντας μία απίστευτη εμφάνιση. Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο η Γαλατά γύρισε το ματς. Κορυφαίος φυσικά των νικητών ήταν ο Ντίξον με 34 πόντους και εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς.

Ο «Δικέφαλος» από την αρχή τους ματς έδειξε ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα και με εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση και στην άμυνα πήρε προβάδισμα 15 πόντων 28-13 στο τέλος του δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ανέβασαν την απόδοση τους στην επίθεση όμως η άμυνα τους ήταν κακή με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να αυξάνουν τη διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου στο +19 (52-33).

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να είναι καλή στην επίθεση, όμως η άμυνα της άρχισε να κάνει «νερά» και να δέχεται πολύ εύκολα καλάθια μέσα στη ρακέτα από τον Πλάις. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την διαφορά να έχει μειωθεί από τους φιλοξενούμενους στους 14 (75-61). Το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν εκπληκτικό με την Γαλατά να ροκανίζει συνεχώς τη διαφορά και στο τέλος με τρίποντο του Γκοκσάλ πέρασε μπροστά στα 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με 94-95. Όμως ο φανταστικός Ντίξον μετά το τάιμ άουτ σκόραρε και ξαναέβαλε την ΑΕΚ μπροστά στα 3,9 πριν το τέλος με 96-95. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Σμιθ να μην σουτάρει καν και την ΑΕΚ να παίρνει μία πολύ σπουδαία φιλική νίκη απέναντι σε ομάδα Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 28-13, 52-33, 75-61, 96-95.