Την έκπληξη που ετοίμασε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την συνέντευξης Τύπου του Σκότι Ουίλμπεκιν αποτέλεσε ο Μενσά-Μπονσού, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ  φορώντας την κοντομάνικη φανέλα της ΑΕΚ, η οποία εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εταιρία FILA.

Μιλώντας για τη νέα φανέλα ο σέντερ της Ένωσης είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα συνεργασία. Η φανέλα με μανίκι έρχεται από το ΝΒΑ. Οι περισσότερες ομάδες εκεί το κάνουν. Είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη που το κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Πέντε λεπτά την φοράω, κάνω κάποιες κινήσεις και που φαίνεται άνετη. Και στην προπόνηση με μανίκι κάνω προπόνηση, άρα δεν έχω πρόβλημα. Μπαίνουμε στη νέα εποχή με νέο στυλ και μακάρι να μας βοηθήσει».

Στη συνέχεια μίλησε και για τη μεταγραφή του Ουίλμπεκιν, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας: «Όταν ήρθε ο Σκότι, μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Πρέπει να το δούμε και στο παρκέ αυτό όμως. Είναι ηγετικός ως πλέι μέικερ, παίζει καλή άμυνα. Τώρα πιστεύω ότι είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί με τον κάθέ αντίπαλο. Μέχρι το τέλος θα είμαστε πολύ καλύτεροι.»