Ο Βασίλης Καββαδάς φώναξε σήμερα (5/10) «παρών» μετά από 35 μέρες και θα ενισχύσει την ΑΕΚ στην αυριανή (6/10) εκτός έδρας μάχη με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο 27χρονος σέντερ προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να νιώσει τη παραμικρή ενόχληση και ο Λούκα Μπάνκι αποφάσισε να του δώσει μια θέση στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Οχθης».

Ο Καββαδάς είχε την ατυχία να χτυπήσει την δεύτερη κι όλας μέρα της προετοιμασίας της ομάδας στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Το στοιχειό των τραυματισμών τον βρήκε στην 1η Σεπτεμβρίου. Ο σέντερ της ΑΕΚ είχε νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι είχε υποστεί μερική ρήξη κατάφυσης έξω πλατεός μυός στο δεξί γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο 27χρονος παίκτης θα έμενε 3 εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά τελικά έμεινε 35 μέρες στα… πιτς.

Αντίθετα με τον Καββαδά απόντες από το παιχνίδι με το Περιστέρι θα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος που έχει υποστεί κάταγμα ρινός και ο Κουβανός Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης (10/10)  κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.