Ο Βινς Χάντερ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο Αμερικανός είχε πάλι τις γνωστές ενοχλήσεις στην μέση (αυτός ήταν και ο λόγος που δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, όπου είχε δηλώσει συμμετοχή) και έκανε και σήμερα (11/2) συντηρητική προπόνηση. Από την άλλη όμως, το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θέλει όσο τίποτα να ριχτεί με την ΑΕΚ στην μάχη του φάιναλ φορ του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ετσι αποφασίστηκε να πάρει κανονικά μια θέση στην αποστολή και να πάει με την ομάδα στο Ρίο για να ενισχύσει εκεί (εκτός κι αν παρουσιαστεί κάποια απρόοπτη υποτροπή) την προσπάθεια της Ενωσης να σηκώσει την κούπα.

Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνει ο Καββαδάς (είναι στα «πιτς» εδώ και καιρό), ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον Ρογκαβόπουλο (πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος).

Οδύσσεια το ταξίδι

Η ΑΕΚ θα πετάξει αύριο (12/2) το μεσημέρι (14:30) από την Αθήνα με προορισμό το Ρίο, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Το ταξίδι της Ενωσης θα είναι αληθινή Οδύσσεια, καθώς η αποστολή θα φτάσει το πρωί (11:00) της Τετάρτης (13/2) στο Ρίο της Βραζιλίας. Το ίδιο βράδυ στις 21:30, η ομάδα θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση στην «Carioca Arena» όπου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (15/02, 22:00): Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ

Σάββατο (16/02, 01:00): Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς

Κυριακή (17/02, 19:00): Mικρός Τελικός

Κυριακή (17/02, 22:00): Τελικός