Μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Βαγγέλη Ζιάγκο, η ΑΕΚ άρχισε επιτέλους να προχωρά στο μεταγραφικό της σχεδιασμό. Βέβαια, μένει λιγότερο από ενάμιση μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος της BasketLeague ΟΠΑΠ, οπότε στο ζήτημα αυτό, όπως και σε εκείνο των 245.000 που χρειάζονται για να λειτουργήσει η ομάδα κανονικά, οι άνθρωποι της «Ένωσης» πρέπει να βιαστούν.

Σύμφωνα με το aek365.com, οι δύο πρώτες μεταγραφές του «Δικέφαλου», λοιπόν, φαίνεται πως θα είναι οι Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο Σέρβος γκαρντ, αρχικά, έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, και δη της χώρας μας, έχοντας περάσει νωρίτερα από Ηρακλή (2003-2005), Ολυμπιακό (2008-2009), Μαρούσι (2009-2010) και Καβάλα την περασμένη σεζόν. Έχει αποκτήσει, μάλιστα, λόγω της πολυετούς παραμονής του, ελληνικό διαβατήριο.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές και πρωταθλητής με την Εφήβων το 2008 στο Ευρωμπάσκετ της Αμαλιάδας, καθώς και με την Νέων Ανδρών το 2009 στη Ρόδο, θεωρείτο ένας από τους πιο ταλαντούχους σέντερ της εποχής του. Η πορεία του μάλλον δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, και ίσως η ΑΕΚ είναι μία ευκαιρία για τον ίδιο, προκειμένου να «αναγεννηθεί» η καριέρα του.