Δώρα και χαμόγελα σε παιδιά του «Μητέρα» μοίρασαν παίκτες και στελέχη της ΑΕΚ. 

Σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ  έδωσε την Τρίτη(29/12) το πρωι το «παρών» στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ.

Στο Παράρτημα φιλοξενούνται 86 παιδιά, τα οποία είτε δεν έχουν οικογένεια, είτε έχουν ανάδοχες οικογένειες. Το κλίμα ήταν  έντονα συγκινησιακό. Την αποστολή της ΑΕΚ -προεξαρχόντων του προπονητή Γιούρι Ζντοβτς και του Τζένεραλ Μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα- που έφτασε με πούλμαν στο Ίλιον, υποδέχθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Παραρτήματος, Κατερίνα Ζαλπαρίνη. Η ΑΕΚ παρέδωσε επίσης και βρεφικές τροφές, προσφορά της βιομηχανίας «Γιώτης».

Οι παικτες στις δηλωσεις τους αναφερθηκαν στο καθηκον που εχουν ώστε να κανουν τα παντα προκειμενου να δώσουν χαμόγελο στα μικρά παιδιά

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν

Ντούσαν Σάκοτα: «Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν».

Νώντας Παπαντωνίου: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».

Γιάννης Καλαμπόκης: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».