Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν στην Betshop.gr Basket League, αλώνοντας αύριο (6/10) το Περιστέρι. Ο προπονητής της Ενωσης Λούκα Μπάνκι, έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις της ομάδας τους στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα.

Ο Ιταλός τόνισε ότι υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς στην Α1. Παραδέχτηκε ότι το Περιστέρι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά όταν αγωνίζεται μέσα στο σπίτι του, το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Από την άλλη, όμως, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει με ενθουσιασμό ενέργεια, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη και να δώσει χαρά στον  κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι:

 «Ολοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας περιόδου Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον πρώτο αγώνα μας αποφασιστικά, καθώς το Περιστέρι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του.

Διαθέτει καλό ρόστερ, είναι αθλητική ομάδα, με καλό προπονητή και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξε, ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε.

Από την πλευρά μας, θα κοιτάξουμε από νωρίς να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό στον αγώνα και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη, ώστε να καλύψουμε τις απουσίες μας. Ξεκινάμε με ενθουσιασμό και ενέργεια ώστε να δώσουμε χαρά στους εκπληκτικούς οπαδούς μας».