Λήξαν  θεωρείται το περιστατικό μεταξύ του Νι Τζέι Κούπερ και του Γιούρι Ζντοβτς μετά και τις εξηγήσεις του Αμερικάνου γκαρντ στη διοίκηση της ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες είχε φουντώσει η φημολογία περί αποχώρησης του Κούπερ από την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά τα πάντα ξεκαθάρισαν καθώς και οι δυο πλευρές είχαν τη θέληση αλλά και την ηρεμία για κουβεντιάσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πρόσφατη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρκαδικό ο προπονητής της «Ένωσης» εδίωξε τον Κούπερ από τον πάγκο κάνοντας ορισμένους να θεωρούν ότι αυτό θα ηταν και το τέλος της παρουσίας του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα.

Ωστόσο το επεισόδιο δεν θα πάρει διαστάσεις καθώς ο παίκτης αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Στην ομάδα ,που  υπολογίζουν πολύ τον παίκτη και θεωρούν ότι αποτελεί έναν από τους ηγέτες της ομάδα, έκαναν αμέσως δέκτη τη συγγνώμη και έτσι το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Το μόνο που απομένει είναι να ζητήσει ο Κούπερ συγγνώμη τόσο από τον προπονητή του όσο και από τους συμπαίκτες του κάτι που θα γίνει άμεσα για να κλείσει «αναίμακτα» ακόμα ένα «κιτρινόμαυρο» θέμα.