Δεν υπάρχει αποκλεισμός και περιορισμός για κανέναν άνθρωπο παρά τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Ακόμα κι αν έχει κινητικά προβλήματα και μετακινείται με αμαξίδιο. Και ο αθλητισμός είναι ένα από τα πεδία στα οποία μπορούν αυτοί οι άνθρωποι χωρίς κανέναν περιορισμό και αποκλεισμό να δείξουν το ταλέντο τους, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να αθληθούν, να κάνουν αυτό που αγαπάνε και να αποδείξουν ότι η δύναμη της ψυχής και η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Το μπάσκετ με αμαξίδιο έχει την δική του ξεχωριστή θέση στον αθλητισμό. Ηδη υπάρχουν πολλές ομάδες, πολλοί αθλητές ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και μια Ομοσπονδία ΟΣΕΚΑ που είναι πάντα δίπλα τους. Και σύντομα ο χώρος αυτός θα αποκτήσει άλλη μια ομάδα με όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αποφάσισε να δημιουργήσει ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο. Η Ενωση έχει βάλει ήδη μπροστά το όλο εγχείρημα με μπροστάρη τον πρόεδρό της και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Αλέξη Αλεξίου. Η ΑΕΚ ζήτησε μάλιστα σε ανακοίνωσή της από εθελοντές να αγκαλιάσουν την προσπάθειά της και να την βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ δημιουργεί ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι, έλα δίπλα μας να νιώσεις τη χαρά και τη ζωντάνια του αθλητισμού.

Στην ΑΕΚ και στο μπάσκετ με αμαξίδιο ΔΕΝ υπάρχουν αποκλεισμοί.

Ζητάμε εθελοντές, προπονητές, φροντιστές, αθλητές να βοηθήσουν και να αγκαλιάσουν το νέο μας τμήμα. Όποιος φίλος της ομάδας θέλει να βοηθήσει, από οποιοδήποτε πόστο, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2102584582 ή στο [email protected]».