H ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή και μάλιστα εκτός έδρας αύριο (5/1, 18:00) στο Ισραήλ, καθώς αντιμετωπίζει την Hapoel Holon.

Η «Ένωση» είναι στο 3-1 και θέλει τη νίκη στην Holon Toto Arena για να παραμείνει στην κορυφή του Γ΄ Ομίλου και να βάλει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τσέπη.

Στον πρώτο γύρο οι Ισραηλινοί ζόρισαν την ΑΕΚ, που πήρε τελικά τη νίκη με 100-96.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στο aekbc.gr για την εκτός έδρας αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ, για το BCL:

Ο «κιτρινόμαυρος» κόουτς τόνισε ότι η ομάδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο ματς και επισήμανε ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσει την ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Αναλυτικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε:

«Η επιστροφή στις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League, μάς βρίσκει αντιμέτωπους με την Hapoel Holon. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ ταλέντο, κυρίως επιθετικά, και έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό.

Από την πλευρά μας, χρειάζεται να έχουμε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης στην άμυνά μας και στην επίθεσή να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».