Η ΑΕΚ δέχτηκε ισχυρό χαστούκι στην 21η Αγωνιστική της Basket League. Έπεσε θύμα έκπληξης (σχήμα λόγου είναι αυτό, διότι με την εικόνα των δυο ομάδων στο παρκέ, κάθε άλλο παρά απρόσμενη ήταν η μεγάλη νίκη των Ροδιτών) και ηττήθηκε με 79-72 από τον Κολοσσό στην Ρόδο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τα αίτια της ήττας σοκ της Ένωσης στην Ρόδο από τον Κολοσσό και τόνισε ότι η ομάδα ξεκίνησε απαράδεκτα το ματς, οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν, αλλά είχαν ήδη δώσει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, ενώ στο τέλος τα μεγάλα σουτ του Watson έκριναν πια το ματς.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Κυρίως φάνηκε από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς ενέργεια. Ο Κολοσσός έχτισε μία διαφορά 20 πόντων. Κι αυτή η προσέγγιση είναι ίσως το ίδιο άσχημη, όσο είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και επιστρέψαμε στο ματς, αλλά είχαμε δώσει ήδη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα, ύστερα από κάποια μεγάλα σουτ του Watson, που ήταν σήμερα σε πολύ καλή ημέρα»