Η ΑΕΚ συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολογθά του Μαρτίου, όπου η ομάδα είχε να δώσει συνολικά 9 ματς από τις 6 έως τις 31/3!  Η Ένωση έπαιξε ήδη τα 5 με Μεσολόγγι (6/3), Turk Telekom (10/3), ΠΑΟΚ (13/3), Strasbourg (16/3), Ηρακλή (20/3) και τώρα την περιμένουν άλλα 3 ματς αυτή την εβομάδα.

Η ΑΕΚ παίζει δυο απανωτά εκτός έδρας ματς με Strasbourg (23/3) και Nizhny (25/3) στο Basketball Champions League και στη συνέχεια γυρίζει στην Ελλάδα για να παίξει με τον Άρη (27/3) στην Basket League.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τα τρία ματς που έχει μπροστά της η ομάδα και στάθηκε περισσότερο στα ματς με Strasbourg και Nizhny, που είναι κρίσιμα και θα παίξουν ρόλο στον στόχο της πρόκρισης των κιτρινόμαυρων στο Final-8 του Basketball Champions League.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Τα δύο απ’ αυτά είναι για το Basketball Champions League, σε διάστημα δύο ημερών.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία, καθώς βρισκόμαστε στη μέση του Top-16, και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία μας και ο στόχος που έχουμε θέσει, να προκριθούμε στο Final-8. Eίναι σίγουρο, ότι θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στόχος μας είναι σε όλα τα ματς, βέβαια οι νίκες, οι οποίες θα μας δώσουν έξτρα ώθηση για τη συνέχεια».