Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ήμασταν πάρα πολύ νωθροί στο ξεκίνημά μας στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ χαλαροί  Πολύ κακό ημίχρονο σε αυτό το κομμάτι. . Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Παίξαμε χωρίς επαφή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα, χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το κλειδί στο δεύτερο ημίχρονο. Παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα Ήμασταν πιο σκληροί και πιο πειθαρχημένοι. Βγάλαμε μεγαλύτερη ενέργεια και ένταση που είναι απαραίτητο σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αρχίσαμε τη χρονιά με το σωστό τρόπο και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια και στον Κολοσσό για την προσπάθειά του».

Για την παρουσία του Μωραϊτη: «Ο Μωραϊτης είναι ένα παιδί το οποίο πέρυσι αποφασίστηκε να πάει δανεικός στον Κολοσσό και φέτος επέστρεψε με σκοπό να λειτουργήσει σε μια ομάδα του δικού μας επιπέδου και μέσα από αυτό να κερδίσει χρόνο και να γίνει ένας παίκτης χρήσιμος για την ομάδα. Η προσπάθειά του τον τελευταίο μήνα είναι πολύ καλύτερη από ότι στην αρχή. Έχει προσαρμοστεί, έχει υπομονή και διάθεση. Η σημερινή του εμφάνιση είναι ένα πολύ καλό σημάδι για να τον εμπιστευτούμε στη συνέχεια. Θέλει συνέχεια και συνέπεια αυτό το πράγμα. Κάθε παίκτης στο ρόστερ, μικρός ή μεγάλος, υπολογίζεται από εμάς. Το ίδιο συνέβη πέρυσι λίγο πιο αργά με τον Ρογκαβόπουλο που πλέον είναι βασικό κομμάτι της ομάδας και πλέον είναι στο χέρι του Δημήτρη να συνεχίσει την προσπάθειά του, να δείξει συνέπεια και να είναι χρήσιμος για εμάς».

 
Για τον Μοreira: «Ο Μοreira είναι ένας ποιοτικός παίκτης, το ξέρουμε. Δεν θέλουμε ούτε να βάζει 30 πόντους ούτε 4 αλλά να προσφέρει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Δεν μπορείς κάθε φορά να παίρνεις το 100% από κάθε παίκτη. Η σημερινή του παρουσία ήταν πολύ καλό παράδειγμα για όλη την ομάδα πως δεν χρειάζεται να σκοράρεις για να παίξεις. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να είσαι χρήσιμος  Σήμερα ήταν πολύ χρήσιμος για εμάς παρ’ ότι δεν σκόραρε και μας βοήθησε αρκετά να κερδίσουμε το παιχνίδι».