Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε μετά τη νίκη επί της Nymburk, ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ξέρει ότι θα έχουν το ίδιο πνεύμα και την ίδια ένταση στον ημιτελικό (2/10), όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Zaragoza, που απέκλεισε την Tenerife.
O κιτρινόμαυρος κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Nymburk, όπου δεν γνώριζε βέβαια ακόμα το ποια από τις Zaragoza ή Tenerife (έπαιζαν αργότερα) θα αντιμετώπίζε η Ενωση.
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τη Nyburk: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την προσπάθειά τους. Ελέγξαμε το παιχνίδι, εκτός από τα πρώτα πέντε λεπτά, που ήμασταν “θωλοί”. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην άμυνα και πιέσαμε πολύ την μπάλα. Γι’ αυτό καταστρέψαμε το παιχνίδι τους, ειδικά στο “5 εναντίον 5”, και είχαν 16 λάθη. Είχαμε μικρά προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποιες γρήγορες επιθέσεις»

Για το ότι η ΑΕΚ θα παίξει στον ημιτελικό χωρίς ρεπό, αλλά και την επόμενη μέρα: «Σίγουρα είναι δύσκολο. Αλλά από την άλλη, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, έχουν εμπειρία και πνεύμα και νικητή. Σήμερα θα κοιμηθώ ήσυχα. Αύριο θα έχουμε το ίδιο πνεύμα, την ίδια ένταση και θα μπορέσουμε έτσι να ελέγξουμε το παιχνίδι αύριο».