Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (24/10, 17:15) στην πρεμιέρα της Basket League τον Ιωνικό στο «Σοφία Μπεφόν» και o προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το πρώτο ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και τους στόχους των «κιτρινόμαυρων».

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η πρεμιέρα πάντα κρύβει κινδύνους και η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη.

Οσο για τους στόχους της «Ένωσης», ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η ΑΕΚ θέλει να είναι ανταγωνιστική, να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης».

Αναλυτικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε:

Για την πρεμιέρα και τον Ιωνικό: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».

*Στο μεταξύ το ματς Ιωνικός – ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports και την ΕΡΤ 3.