Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (16/3, 19:30) την Strasbourg στο Basketball Champions League για και θέλει τη νίκη, για να κρατήσει απόρθητη την έδρα της, να κάνει το «2 στα 2» και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τους Γάλλους και έκανε αναφορά στα κλειδιά του ματς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός, καθώς η Strasbourg έχει έφεση στο επιθετικό transition και επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει η διαχείριση των επιθετικών ριμπάουντ, των λαθών και των απουσιών που έχει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε:

«Υποδεχόμαστε αύριο τη Strasbourg, μια κλασική γαλλική ομάδα, με πολύ μεγάλη έφεση στο επιθετικό transition. Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ είναι κάτι, που πρέπει να δώσουμε έμφαση.

Από την άλλη, θα πρέπει να διαχειριστούμε τις απουσίες, που έχουμε και στη συνέχεια να οργανώσουμε καλά τις δικές μας επιθέσεις. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει στο γήπεδο.

Στόχος είναι να βρούμε μέσα από την καλή μας κυκλοφορία τις καλύτερες επιλογές για την επίθεσή μας».