Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε μετά τη νίκη (87-68) επί της Λάρισας ότι είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό για να έχει μεγαλύτερη συνέπεια σε άμυνα και επίθεση.

Ο κιτρινόμαυρος κόουτς έκανε αναφορά και στα δυο παιδιά που έχασαν την ζωή τους στο φονικό σεισμό της Σάμου και έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες τους.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Λάρισα:

Για την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην Λάρισα: «Όσον αφορά τον αγώνα, κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είχαμε βάλει σαν στόχο να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς της πρώτης αγωνιστικής. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε ήταν ιδανικός.

Η Λάρισα φυσικά αντέδρασε γιατί είναι μια καλή ομάδα, το είδαμε και την πρώτη αγωνιστική. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά νομίζω ότι συνολικά σαν εμφάνιση ήμασταν καλύτεροι. Ακολουθήσαμε πάρα πολλά πράγματα που σχεδιάσαμε στον αμυντικό τομέα και πήραμε τη νίκη».

Για την επόμενη μέρα και το εντός έδρας ματς της Τετάρτης (4/11) με την Hapoel Holon στο Basketball Champions League: «Προσανατολιζόμαστε τώρα στο ματς της Τέταρτης για το BCL. Είμαστε πολύ καιρό χωρίς αγώνες και είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό για να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Για τα δυο παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στον φονικό σεισμό της Σάμου: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων της Σάμου».

 

 

 

H συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ – Λάρισα #AEKBC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020