Η ΑΕΚ μετά την επιτυχημένη της πρώτη χρονιά στην επάνοδο της στην Basket League, στοχεύει φέτος στην είσοδο της στην τετράδα. Μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Άρη, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ρίχνει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα και την πρεμιέρα του Σαββάτου(10/10, 17.00), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Λίγο πριν την έναρξη της Basket League, o Νώντας Παπαντωνίου, μίλησε μέσα από το blog του στην επίσημη ιστσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την νέα χρονιά, τονίζοντας πως οι στόχοι της “Ένωσης” παραμένουν υψηλοί, ενώ ζήτησε και την υποστήριξη του κόσμου στην προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Η νίκη είναι μονόδρομος

Το Πρωτάθλημα ξεκινά. Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες λόγω των απουσιών, που έχουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες. Συναισθανόμαστε το βάρος της φανέλας που φοράμε. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια ομάδα με φιλοδοξίες και εκτόπισμα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ξέρουμε ότι κι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υψηλές προσδοκίες και δικαιολογημένα. Η χρονιά θα είναι μακρά. Είναι απαραίτητο στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο γιατί είναι πρεμιέρα, αλλά γιατί αυτό επιβάλλεται να γίνει. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό, που ζητάμε είναι υπομονή»