Νέο επεισόδιο συνέβη μεταξύ του Γιούρι Ζντοβτς και παίκτη της ΑΕΚ, με τον Τορίν Γκριν αυτή την φορά να είναι έτοιμος να έρθει στα χέρια με τον προπονητή του! Στα μέσα περίπου της δεύτερης περιόδου, ο Σλοβένος κόουτς απέσυρε τον Αμερικανό γκαρντ και, εκτός αυτού του γεγονότος, θέλησε να του κάνει μερικές παρατηρήσεις, για τα πεπραγμένα του στο παρκέ.

Ο Γκριν δεν φάνηκε να δέχεται με ιδιαίτερη θέρμη, όσα του είπε ο Ζντοβτς και αποχώρησε στον πάγκο με ύφος αδιαφορίας, για να «πυροδοτήσει» την αντίδραση του δεύτερου, ο οποίος του ζήτησε επίμονα να σηκωθεί όρθιος. Ο Αμερικανός, τελικά, σηκώθηκε για να επαναληφθεί η ίδια ιστορία και να εκνευριστεί ο τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος τον πλησίασε στο σημείο του πάγκου, όπου καθόταν και στην κίνηση του χεριού του, φαίνεται να τον ακούμπησε στο μάγουλο. Ο Γκριν, τότε, κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τον Ζντοβτς, αλλά οι ψυχραιμότεροι απέτρεψαν ένα βίαιο επεισόδιο.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης, ήταν να αποσυρθεί ο Γκριν στα αποδυτήρια, ύστερα από εντολή του προπονητή του, ο οποίος είχε «θερμό επεισόδιο» και στην Τρίπολη πριν λίγο καιρό, με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν.

#zdovc #aekbc #fight #basketleague #greek #playoffs

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης www.basketblog.gr (@basketbloggr) στις