Η ΑΕΚ με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Marcus Slaughter εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Αμερικανός 35χρονος σέντερ ύψους 2,06 θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Ένωση προσφέροντας τις “υπηρεσίες” του τόσο σε Ελλάδα και EKO Basket League, όσο και στην Ευρώπη και στο Basketball Champions League.

Φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Slaughter μέτρησε 4,6 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 17 εμφανίσεις. Ωστόσο και στη διοργάνωση του BCL αποτέλεσε παίκτη “βαρόμετρο” για τον coach Ηλία Παπαθεοδώρου, διότι μέτρησε 4,7 πόντους και 5,5 ριμπάουντ μ.ο. ανά παιχνίδι. 

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ Β.C. συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, πολλώ δε μάλλον εν όψει της απαιτητικής προσπάθειας, που ξεκινά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και η εκκίνηση των πολλαπλών διοργανώσεων.
Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι εις εκ των πολυτιμοτέρων αθλητών της, ο Μάρκους Σλότερ (35 χρ., 2μ.06) υπέγραψε σήμερα (29/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα» έως το Καλοκαίρι του 2021″.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της Ένωσης:

Ανανέωση για Σλότερ #ΑΕKBC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020