Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του έκριναν ότι ο Μάνι Χάρις ήταν “χαλαρός” στην προπόνηση της Κυριακής και μάλιστα μόλις στην αρχή της, πριν καν αρχίσουν οι διατάσεις. Εγινε σύσταση στον Χάρις, κρίθηκε ότι παρά την σύσταση δεν έβαλε περισσότερη ενέργεια με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Λίγο υπερβολική η αντίδραση για κάτι που συνέβη στην αρχή της προπόνησης (μετά από αγώνα και παραμονές πτήσης) αλλά σίγουρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξέρουν κάτι παραπάνω. Απομένει να δούμε αν θα ακολουθήσει την αποστολή που θα πετάξει την Δευτέρα για την Λιουμπλιάνα, μετά την προπόνηση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο. τα πρόβλημα δεν σταματούν εδώ αφού και ο Ντούσαν Σάκοτα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα προπονηθούν αύριο (Δευτέρα, 29/01, 12:00) και κατόπιν θα αναχωρήσουν για το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου για το ταξίδι στη Σλοβενία για τον αγώνα της Τρίτης με Ολύμπια.