Την περασμένη σεζόν, έκανε πραγματικό… comeback, όχι μόνο επειδή νίκησε τον «κακό δαίμονα» των συνεχόμενων τραυματισμών και εγχειρήσεών του, αλλά και γιατί έδειξε ξανά την αγωνιστική αξία του, φορώντας την φανέλα της Κηφισιάς. Τώρα, ετοιμάζεται για το επόμενο «βήμα», επανερχόμενος σε υψηλό εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει αρκετά κοντά σε συμφωνία.

Η προοπτική μίας ακόμη καλύτερης πορείας για τον «Δικέφαλο», ύστερα από τη… δυναμική επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και την πρώτη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από επτά χρόνια, με την πρόκληση του δύσκολου ομίλου του Eurocup να είναι μπροστά του, είναι ασφαλώς αυτή που ελκύει τον έμπειρο σέντερ. Η ΑΕΚ, παράλληλα, έχει ανάγκη για ενίσχυση στην φρόντ-λάιν της, με τον Μαυροειδή να μοιάζει ως ιδανική λύση για τις «διπλές» της υποχρεώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, διοίκηση και παίκτης δεν είναι μακριά από συμφωνία, με τη «Βασίλισσα» να είναι κοντά σε άλλη μία δυνατή κίνηση.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, είχε κατά μέσο όρο σε 26 ματς στην Basket League με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, 14 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα, όντας εκ των «διασωθέντων» σε μία δύσκολη χρονιά για το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου.