Με γοργούς ρυθμούς “τρέχουν” οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ. Έτσι, μετά την αλλαγή ρόλου του Ντράγκαν Σάκοτα και την τοποθέτηση του στη θέση του Τζένεραλ Μάνατζερ της “Ένωσης”,  πλέον αναμένονται εξελίξεις και σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδας.

Ο Ντούσαν Σάκοτα, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της “‘Ενωσης” να προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του έμπειρου φόργουορντ στη θέση “4”. Ο 30χρονος παίκτης απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμα οριστικές εξελίξεις.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και σε ότι αφορά το μέλλον του Φίλιπ Σκραμπ, καθώς ο παίκτης πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Καναδού γκαρντ και παρά το γεγονός πως οι εμφανίσεις του δεν έχουν ενθουσίασει μέχρι στιγμής, θεωρούν πως μπορούσε να αποκτήσει εμπειρίες, παίρνοντας παιχνίδια σε κάποια άλλη ομάδα. Πιθανός προοριμός για τον παίκτη μοιάζει η Ισπανία, με την Εστουδιάντες να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και τον Καναδό να αναμένεται να ταξιδέχει στην Ισπανία, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του.