Πάνω που ο Λούκα Μπάνκι έβλεπε να πηγαίνουν όλα πήγαιναν καλά στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας και είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, ξαφνικά ήρθε ο πρώτος… πονοκέφαλος.Ο Βασίλης Καββαδάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ τις επόμενες ώρες, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Ποζέγκα, υπό την εποπτεία του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Ενωσης, Ηρακλή Πατσόπουλου και εκεί θα φανεί μια και καλή αν το πρόβλημα είναι σοβαρό ή όχι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Βασίλη Καββαδά:

“Ο Λευκαδίτης σέντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και υπό την εποπτεία του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Ηρακλή Πατσόπουλου, τις επόμενες ώρες, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Ποζέγκα”.

Τα πρώτα φιλικά

Στο μεταξύ η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί σερβικού εδάφους στις 7/9 κόντρα στην Μέγκα και την επόμενη μέρα (8/9) θα παίξει και δεύτερο φιλικό, αυτή την φορά με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Μετά την Σερβία οι Ενωσίτες θα πάνε στην Κύπρο για να παίξουν σε τουρνουά κόντρα σε Παναθηναϊκό (14/9), Χίμκι (15/9) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/9).

Το μενού είχε βάρη

Η ΑΕΚ συνεχίζει το χτίσιμο της νέας ομάδας της στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Ο Λούκα Μπάνκι συνεχίζει να βγάζει το λάδι στους παίκτες του. Αυτή την φορά όμως, όχι με τρέξιμο και ασκήσεις. Οι Ενωσίτες είχαν ζόρια σήμερα το πρωί, καθώς το πρόγραμμα είχε βάρη.

Οι κιτρινόμαυροι παίκτες, πάντως, απέδειξαν εκείνη την ατάκα που λέει: «σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει». Εβγαλαν όλο το πρόγραμμα με άνεση και το χαμόγελο δεν χάθηκε ποτέ από τα χείλη τους δείγμα της όρεξης που έχει η ομάδα για δουλειά. 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ