Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Zaragoza, τελείωσε το ματς με 10 πόντους και έδειξε το σπουδαίο ταλέντο του. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ και μίλησε μετά το ματς για την νίκη, τον τελικό (4/10, 20:00) του Final-8 με την Burgos, αλλά και τον ρόλο του στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την εμφάνιση απέναντι στην Zaragoza: «Η ομάδα έπαιξε στο 100% της και γι’ αυτό πήραμε τέτοια διαφορά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, δεν ήταν εύκολη νίκη. Είχαμε συγκέντρωση και ήμασταν εύστοχοι».

Για τον ρόλο του στην ομάδα:  «Η δουλειά μου είναι να παίζω όταν μου ζητηθεί. Είτε για ένα δευτερόλεπτο, είτε για σαράντα λεπτά, θα είμαι εκεί».

Για τον τελικό με την Burgos: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε εξίσου δυνατοί και θα δώσουμε τα πάντα για το τρόπαιο. Έχουμε την εμπειρία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω να ζήσω αυτή την στιγμή, ανυπομονώ να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για το πώς νιώθει που παίζει δίπλα σε έναν «μπόμπερ» όπως ο Langford: «Είναι πολύ ωραίο! Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για όλα, μου φέρονται πολύ καλά».