H AEK επιστρέφει την Τετάρτη(14/10, 19.00, ΟΑΚΑ) στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αντίπαλο την ρωσική Κράσνι, στα πλαίσια του Eurocup. O Nτράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει την νίκη, προκειμένου να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας:

 «Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε πάντα λέμε ότι κανείς δεν είναι 100% έτοιμος. Είμαστε, όμως, πολύ βελτιωμένοι. Έχουμε παίκτες που γύρισαν πίσω, τον Κάρτερ και τον Ντούσαν, ενώ ο Ανοσίκε ανεβαίνει. H Kράσνι έκανε επιλογές ξένων παικτών, που είναι σκόρερ. Έτσι θέλουν παίζουν. Να βάζουν πολλούς πόντους. Είναι το στιλ τους, όμως εμείς γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα με ατομιστές και θα παίξουμε γρήγορο μπάσκετ και δυνατή άμυνα. Είναι πρεμιέρα και εννοείται πως θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και έτσι θα τον φέρουμε κοντά μας».

 Ο τεχνικός της Κράσνι, Kιρίλ Μπολσάκοφ, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Είναι πολύ καλό για εμάς που έχουμε δύο παίκτες (Ρ.Τ. Γκουίν και Ντι Τζέι Κούπερ) που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό».