Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα στάθηκαν στις διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες οδήγησαν την ΑΕΚ στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλάια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα είπε: “Μπράβο στον ΠΑΟΚ, μπράβο στον Σούλη για το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟΚ. Ημασταν κοντά στην νίκη ενώ έχουμε και κάποια παράπονα. Ηταν ένα δυνατό ματς και είχαμε προβλήματα σε αυτές τις 2-3 εβδομάδες. Οι συνεργασίες μας δεν είναι ακόμη αυτές που θα ήθελα, κάναμε δύο λάθη στο τέλος γιατί και το σουτ του ΠΑΟΚ ήταν λάθος της άμυνας (σ.σ. για τα δύο λάθη, εννοεί την λάθος επαναφορά στο 70-71 και το τρίποντο του Οντουμ με το οποίο έγινε το 73-71). Εμείς διορθώνουμε την ομάδα όσο μπορούμε, εννοείται πως θα λέγαμε άλλα τώρα αν κερδίσαμε”.

Για το τι εννοεί κάνοντας λόγο για παράπονα για την διαιτησία, όταν η ΑΕΚ εκτέλεσε 23 βολές αντί 9 του ΠΑΟΚ: “Το τι γυαλιά έχετε εσείς όταν βλέπετε, είναι άλλο θέμα. Δεν μειώνω την νίκη του ΠΑΟΚ. Εγώ έχω μια άποψη σαν προπονητής της ομάδας. Τα φάουλ μπορούσαν να είναι και 50… Δηλαδή πρέπει να έχουμε ισορροπία; Εννοείται πως στο τέλος κάναμε λάθη”.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Σάκοτα δήλωσε: “Δικαιούμασταν να πάρουμε το ματς. Από ύποπτες φάσεις δεν το πήραμε, δείτε το βίντεο… Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, μπορούσα και μην έρθω. Το ελέγχαμε το ματς 40 λεπτά, ήταν δικό μας ματς και έπρεπε να το πάρουμε”.