Η ΑΕΚ νίκησε τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ πιο δύσκολα από ότι θα παρέμεινε κανείς δεδομένου την διαφορά 19 πόντων που απώλεσε στην τρίτη περίοδο και ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του αλλά και στην χαλάρωση που επέδειξαν.

Αναλυτικά:

«Χάρηκα πολύ που είδα τον Χάρη να είναι πρώτος προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει σημαντική καριέρα ως πρώτος προπονητής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη άμυνα, φρεσκάδα και γενικά παίξαμε καλά. Στο ημίχρονο δεν είπαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κόροιβος έχει δείξει ότι παλεύει τα παιχνίδια και στα 40’. Κρατάμε πολλά καλά πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου τα λάθη που κάναμε. Είχαμε 23 λάθη. Η άμυνα του αντιπάλου ήταν πολύ καλή, αλλά κάναμε και επιλογές που δεν περίμενα και δεν θέλω να ξαναγίνουν. Κάποια στιγμή ήρθε η χαλάρωση και ίσως μία προσπάθεια από κάποιους παίκτες να πετύχουν κάποιους παραπάνω πόντους. Αυτός δεν είναι τρόπος να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουμε κάποιους αγώνες, όπως και θα χάσουμε αρκετούς. Το καλό είναι ότι μετά από αυτό το ματς ξέρουμε που πρέπει να δώσουμε σημασία τις επόμενες μέρες. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο.

Υπάρχουν προβλήματα. Παίζουμε με ένα ψηλό και αυτός κουράζεται. Ο Ποπς όταν δεν είναι στο 100%, οι υπόλοιποι που περιμένουν πράγματα από αυτόν δεν τα έχουν. Θέλει κάποιες ανάσες, μας λείπει και ο Ζήσης για ένα μήνα. Είχαμε και προβλήματα με τα γκαρντ τις τελευταίες μέρες. Με προβληματίζουν τα λάθη που κάναμε. Η διακοπή που έρχεται είναι ό,τι χειρότερο. Βγαίνεις εύκολα από το ρυθμό σου. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλό Πρωτάθλημα και οι διακοπές δεν βοηθάνε».

Ο Μαλίκ Χέρστον τόνισε, από την πλευρά του:

«Ήταν υπέροχο να παίξω μπάσκετ μετά από τόσο καιρό και να βρίσκομαι με την καινούρια μου ομάδα μέσα στο παρκέ. Όσο περνούσε η ώρα άρχισα να είμαι όλο και πιο ανταγωνιστικός. Σιγά σιγά χτίζουμε χημεία με τα υπόλοιπα παιδιά και μαθαίνω την ομάδα. Τώρα γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Γνωρίζω ότι η ελληνική είναι καλή λίγκα. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε ως ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Απλά θα χρειαστούμε χρόνο για να αποκτήσουμε χημεία».