Στα πολλά προβλήματα και τις ατυχίες που “ταλαιπωρούν” την ομάδα της ΑΕΚ, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ. Παράλληλα δεν έκρυψε ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας για την φετινή χρονιά είναι υψηλές, ενώ τόνισε επίσης ότι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Άρη πλήγωσε την “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας: “Η πρεμιέρα πάντα έχει άγχος. Εμάς μας πείραξε η ήττα από τον Αρη. Κακά τα ψέματα, είχαμε δώσει μεγάλη σημασία στο Κύπελλο. Αλλάξαμε πολλά σχέδια τελευταία στιγμή με τα προβλήματα μας. Ξεκινά ένα πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες για εμάς. Πάντα θα υπάρχει πίεση όταν είσαι στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις και μας βοήθησε πολύ η άμυνα. Ετσι κερδίσαμε. Μπήκαμε λάθος στον ρυθμό του ΠΑΟΚ. Με τις αλλαγές μας, καταφέραμε και περιορίσαμε τα σουτ του ΠΑΟΚ, ο Βασιλειάδης είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και το έδειξε. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, μας έδωσε δύναμη.Σύντομα θα γυρίσουν και οι άλλοι παίκτες, θα έχουμε και ματς στην Ευρώπη και θα έχουμε καλύτερη φόρμα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έχουν καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Για τον Κρις Ουόρεν: Όταν είμαστε όλοι μαζί είναι διαφορετικά. Τώρα περιμένει και ο ίδιος να κάνει περισσότερα. Εμείς φέραμε ένα πλέι μέικερ σκόρερ, όχι για να δημιουργήσει. Σίγουρα,  περιμένουμε πολλά όπως και από τον Κάρτερ. Ήταν πολύ καλός ο Ουόρεν στην προετοιμασία. Αν έπαιζαν και οι Κατσίβελης-Κάρτερ θα ήταν κι αυτός καλύτερος».

Για τον Μαλίκ Χέρστον: «Και εδώ ισχύει το πρόβλημα με τις απουσίες. Το παιχνίδι του το αποτελεσματικό είναι στην ρακέτα. Όλοι τον κλείνανε και δεν μπορούσε να πασάρει και να απειλήσει. Ήταν περιορισμένο το παιχνίδι του. Τον επηρέασε αυτό».