Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Κηφισιά και ο Ντράγκαν Σάκοτα στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως η ομάδα του με την πορεία της το τελευταίο διάστημα έχει διαψεύσει όσους υπόστηριζαν πως δεν είναι φαβορί στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που φτάσαμε σε ακόμα μία σχετικά εύκολη νίκη. Στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν φαβορί, απόψε όμως όπως όλοι καταλαβαίνετε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι νίκες βοηθούν στην ψυχολογία. Σήμερα βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς. Φαινόταν πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο και στη συνέχεια κρατήσαμε ψηλά το παιχνίδι. Κάναμε 11 λάθη. Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στην ΑΕΝΚ. Όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια και πιστεύω πως θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια».

Ο Νώντας Παπαντωνίου πρόσθεσε:

 «Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα σωστά, ξέραμε πως εκτός έδρας η ΑΕΝΚ είναι καλύτερη. Εμείς επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Μάλιστα, ενώ έχουμε παίκτες με καλά ατομικά στατιστικά είχαμε 27 ασίστ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επόμενος στόχος είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Θέλουμε το απόλυτο στην έδρας μας, για να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».