Η ΑΕΚ κατάφερε, έστω και δύσκολα, να διατηρήσει το απόλυτο στη φετινή Basket  League και μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, επικρατώντας του “μαχητικού” Απόλλωνα Πάτρας με 84-78.

Ο προπονητής της “Ένωσης”, Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τόσο από τη νίκη, όσο και από τα αποτελέσματα της ομάδας του μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην παροσία του Γιάννη Καλαμπόκη, για τον οποίο δήλωσε τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον να συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα, αλλά και στον κόσμο που ήταν… σούπερ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εμφάνιση καθώς στα τελευταία παιχνίδια είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σε μια μέρα και το ταξίδι δεν μας άφησε να κοιμηθούμε. Όταν γυρίσαμε βρήκαμε λίγο δύναμη, όμως έχουμε κάποιες αδυναμίες στο ροτέισιον και προς το παρών αντέχουμε και πιστεύω ότι μας κρατάνε οι νίκες και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε. Για εμάς έχει σημασία ότι πήραμε τα παιχνίδια που έπρεπε. Δεν μας έχει κάνει κάποια… ζημιά και είμαστε όπως πρέπει”

Για την παρουσία του Γιάννη Καλαμπόκη: “Συμφωνώ απόλυτα για τον Καλαμπόκη. Η αξία του είναι γνωστή. Πάντα παίζει σε υψηλό επίπεδο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι τύχη για μένα να τον έχω στη ομάδα μου”.

Aπό πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Μαυροειδής συμπλήρωσε: “Ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα. Με διαφορετική φιλοσοφία που έχει διαφορετική χημεία. Όταν έχεις ταξίδια είναι πάντα δύσκολο να προετοιμάζεσαι τόσο καλά. Ξέρουμε ότι οι ομάδες θέλουν να μας χτυπήσουν στην έδρα μας. Εκεί που  θέλαμε να πάρουμε μια διαφορά τη χάναμε. Αυτό θα είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια, καθώς κάθε ομάδα θα δημιουργήσει πρόβλημα”.