Ένα «ντόμινο» εξελίξεων ενδέχεται να επέλθει στην ΑΕΚ, με αφορμή την αρκετά πιθανή μετακίνηση του Ντι Τζέι Κούπερ στην Αθήνα. Ο λόγος γίνεται για τον Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την Ένωση, χωρίς καν να… έχει πατήσει το πόδι του στο γήπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, συγκεκριμένα, έχει «μεταφέρει» μία θλάση που είχε υποστεί από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Άβτοντορ και το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας. Το θέμα, ασφαλώς, δεν είναι άλλο από το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνίζεται δύο φορές την εβδομάδα (πρωτάθλημα και Eurocup), ενώ παράλληλα ο Κούπερ αποτελεί μία δοκιμασμένη λύση στα ελληνικά γήπεδα, αν και το τελευταίο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο.

Το γεγονός, όμως, ότι τον διεκδικούν παράλληλα η Αρμάνι Μιλάνο και η Τράμπζονσπορ, με την ΑΕΚ να είναι πιο κοντά στο να κερδίσει αμφότερες τις ομάδες… στη στροφή, θα είναι σίγουρα και μία επιτυχία που θα δείχνει ότι ο «Δικέφαλος» ξανακερδίζει την αίγλη του στα ευρωπαϊκά παρκέ.