Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έζησαν από κοντά τον τελικό του Final-8 του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Burgos. Δεν έμειναν όμως, μόνο στην παρακολούθηση του αγώνα. Μετά το ματς πήγαν στα αποδυτήρια για να «στηρίξουν» τους παίκτες της ΑΕΚ για την απώλεια του τροπαίου και να μιλήσουν με κάποιους απ’ αυτούς.

Οι παίκτες των Bucks είδαν φυσικά εκεί και τον «αυτοκόλλητό» τους Νίκο Γκίκα. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο θεωρούν «αδελφό» τον παίκτη της ΑΕΚ. Και όχι άδικα.

Είναι κολλητοί από την περίοδο που έπαιζαν όλοι μαζί στον Φιλαθλητικό στην Α2 και έκαναν μαζί όνειρα για το αύριο. Κι τα όνειρά τους έπιασαν. Από τον Φιλαθλητικό οι Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο ΝΒΑ, ενώ ο Νίκος Γκίκας έκανε μια σημαντική πορεία σε πολλές σημαντικές ομάδες (π.χ. Άρης, Προμηθέας), έκανε την μεγάλη μεταγραφή πέρσι και παίζει πλέον σε έναν από τους γίγαντες του ελληνικού μπάσκετ την ΑΕΚ.

Οι Antetokounbros μίλησαν σε εγκάρδιο κλίμα με τον «κολλητό» τους και τον στήριξαν για το ναυάγιο της ‘Ένωσης» στον τελικό του Final-8 του Basketball Champions League.

Δεν έμειναν όμως, εκεί. Στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν ένας άλλος γνωστός παίκτης. Όχι και των δυο, αλλά του Θανάση. Ο λόγος για τον Keith Langford με τον οποίο ο Θανάσης ήταν συμπαίκτης στον  Παναθηναϊκό.

Ο Θανάσης τα είπε φυσικά για τα καλά με τον Αμερικανό, αλλά στην κουβέντα ήταν και ο Γιάννης.