Έπειτα από 2 γεμάτες σεζόν στη Ρωσία και την Unics Kazan του Δημήτρη Πρίφτη, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Jordan Theodore, φαίνεται πως ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ιαπωνία και το Τόκιο, αφού συμφώνησε σε όλα με την Alvark Tokyo!

Φέτος, μέτρησε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο για το ρώσικο συγκρότημα στο EuroCup (16 συμμετοχές), ενώ πρόσθεσε ακόμα 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 25 λεπτά συμμετοχής στην VTB United League, όπου έφτασε μέχρι και τους τελικούς.

Ο Αμερικάνος guard είχε περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19 και είχε προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 8 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League αριθμώντας 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κλέψιμο, και πλέον μοιάζει έτοιμος να κατευνάσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα 31 του χρόνια μετακομίζοντας στην Ιαπωνία.

Στο περσινό πλέον πρωτάθλημα, η νέα του ομάδα είχε τερματίσει στην 6η θέση της Ανατολής (32 νίκες- 24 ήττες), αλλά δεν κατάφερε να μπει στα Playoffs ανόδου στην κύρια κατηγορία της χώρας.