Την προσθήκη του Αλεξάνταρ Μάτοβιτς στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ.
 
Ο 37χρονος τεχνικός θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο της Ένωσης, στο οποίο υπάρχουν ήδη -και εκεί θα παραμείνουν- οι Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Δημητρίου και Αλέξης Φαλέκας, ως συνεργάτες του Ντράγκαν Σάκοτα.
 
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους μεγάλους της στόχους», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Αλεξάνταρ Μάτοβιτς.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Μάτοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας», στο οποίο συνεχίζουν κανονικά οι Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Δημητρίου και Αλέξης Φαλέκας.
 
O Αλεξάνταρ Μάτοβιτς γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1978. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε όλες τις ομάδες Νέων της KK Borac Čačak και της Παρτιζάν, όπου ήταν και βοηθός προπονητή. Επίσης, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην KK. O Mάτοβιτς έχει προπονήσει ατομικά αστέρες του NBA, όπως οι Κλέι Τόμσον, Μίκαελ Τόμσον, Γκόραν Ντράγκιτς, Ζόραν Ντράγκιτς, Σεμίχ Ερντέν, Σάσα Βούγιασιτς, Αντρίς Μπιέντρινς, Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς και πολλοί άλλοι. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοντά σε σπουδαίους προπονητές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού».