Ο Ντι Τζέι Κούπερ φαίνεται ότι χθες (Τετάρτη 18/11) έδωσε την τελευταία του παράσταση με την φανέλα της Κράσνι Όκτιαμπρ στο Eurocup, με ένα tweet του Σέρβου δημοσιογράφου Τζόρτζε Μάτιτς να πυροδοτεί τα σενάρια.

«Μετά τον Τόνι Μίτσελ, ο Ντι Τζέι Κούπερ μπορεί να γίνει ο δεύτερος Αμερικανός που θα φύγει από την Κράσνι Όκτιαμπρ. Κάποιες ομάδες της Euroleague ενδιαφέρονται για εκείνον» ήταν το χαρακτηριστικό tweet του, με τα σενάρια να παίρνουν φωτιά, και να εμπλέκουν την Ένωση αν και αυτή δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Η περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, ανεβάζοντας την προσφορά του, κάνοντας την άκρως δελεαστική για τον 25χρονο πόιντ γκαρντ, ο οποίος ενδέχεται μετά τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Κούπερ ήταν αρχικά ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, με την απόκτηση του Μάλκολμ Άρμστεντ, να μην σταματάει τον ισχυρό άνδρα της, ο οποίος θέλει να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα», με τον παίκτη να παίρνει την θέση του Κρις Ουόρεν. Αν αποκτηθεί, όπως και Άρμστεντ δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην α’ φάση του Eurocup, αλλά μόνο στο Last 32, ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Επίσης, η ΑΕΚ θα φτάσεις στους 7 ξένους στο ρόστερ της. Θυμίζουμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι ο Κούπερ είχε 27 πόντους με 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

matic-tweet gia cooper