Δεν θα συνεχίσει πλέον στην ΑΕΚ ο Curro Segura, ο οποίος ανέλαβε την Ένωση μεσούσης της σεζόν όταν κι αποχώρησε ο Στέφανος Δέδας για την Μόσχα και την CSKA.

Με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν μερικές μεγάλες νίκες, ενώ τερμάτισαν στην τετράδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Προμηθέα, ενώ εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα αντικαταστήσει τον άλλοτε τεχνικό του Ιωνικού με τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος δεν αποκλείεται να φέρει τον Kenny Williams στην Ένωση, με τον άσο του Κολοσσού να ακούγεται και για το Περιστέρι, αλλά με την περίπτωσή του να μην προχωράει.


Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Περίπου 100 ημέρες κοντά μας.

Όχι πολύς καιρός, για ν’ αφήσει κανείς αποτύπωμα. Ο Ισπανός τεχνικός, πρόλαβε και άφησε το δικό του αποτύπωμα ωστόσο, σε μία αδυσώπητη περίοδο.

Η συνεργασία μας με τον ΚΥΡΙΟ Κούρο Σεγκούρα ολοκληρώνεται.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC τον ευχαριστεί για την ταπεινότητα και την προσφορά του, και του εύχεται από «κιτρινόμαυρης» καρδιάς κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.