Η ΑΕΚ και η CosmoteTV δείχνουν έτοιμοι να «χωρίσουν» σαν φίλοι. Ο «Δικέφαλος» και το συνδρομητικό κανάλι, δείχνουν να τα βρήκαν, είναι έτοιμες να υπογράψουν (πιθανότατα αύριο 21/10) το «διαζύγιο» και η «Ένωση» θα μπορεί πλέον να μετέχει χωρίς πρόβλημα στην κεντρική διαχείριση της Basket League και στην συμφωνία με την ΕΡΤ.

Η CosmoteTV είχε στείλει εξώδικο στην ΑΕΚ. Οι δυο πλευρές είχαν συμβόλαιο και για τη φετινή σεζόν, αλλά η «Ένωση» αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League και να μπει κι αυτή στην συμφωνία με την ΕΡΤ.

Η ομάδα και το συνδρομητικό κανάλι έπρεπε όμως, να λύσουν το συμβόλαιό τους. Το κανάλι δεχόταν να το λύσει, αρκεί να επέστρεφε η ΑΕΚ κάποια από τα χρήματα που είχε πάρει (ένα μέρος για το πρωτάθλημα που δεν τελείωσε και ένα κομμάτι από την συμφωνία για τη νέα σεζόν που είχε πάρει).

Η ΑΕΚ και η CosmoteTV κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, φαίνεται να τα βρήκαν σε όλα και έτσι το πρόβλημα λύθηκε πλέον και πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα ότι οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά.

Το κανάλι είχε συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν. Τα βρήκε όμως, από νωρίς με το «τριφύλλι» και έτσι χώρισαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο… παρατράγουδο.

Το θέμα με την ΑΕΚ και την CosmoteTV είχε προκαλέσει μια μίνι ανησυχία και στην Λίγκα, καθώς η «Ένωση» ήταν στο πακέτο της κεντρικοποίησης, αλλά η ομάδα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το θέμα θα λυθεί.

Και τελικά δικαιώθηκε.