Ο Λούκα Μπάνκι πήρε… ανάποδες με την κάκιστη εμφάνιση των παικτών του στην ήττα από τον Χολαργό στο «Αντώνης Τρίτσης».

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε αρχικά την αντίδρασή του μετά το παιχνίδι, όταν έριξε «καρφιά» κατά των παικτών στις δηλώσεις που έκανε.

Αναλυτικά ο Ιταλός είπε μετά το ματς. «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χολαργό που έπαιξε με ένταση και συνέπεια στο ματς. Είναι δύσκολο να σχολιάσουμε την εμφάνιση μας. Είμαστε στην καρδιά μιας σειράς playoffs που περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση. Περίμενα να έχουμε συνείδηση πως ο αντίπαλος θα παλεύει. Οι παίκτες προφανώς δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα απέδωσε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έπρεπε. Αυτό που κατάλαβα από κάποιες αντιδράσεις είναι πως οι παίκτες δεν σκέφτονταν πλέι οφ» εξήγησε ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Μπάνκι, όμως, δεν «ξεθύμανε» εκεί. Λίγο μετά ο κιτρινόμαυρος κόουτς είπε στους παίκτες ότι δεν θα πάνε σπίτια τους για να ξεκουραστούν. Τους… έβαλε όλους στην πρίζα. Ο Λούκα Μπάνκι πήρε τους παίκτες της Ενωσης στο ΟΑΚΑ και τους έβαλε να δουν το βίντεο του αγώνα και τους υπέδειξε τα λάθη που έκαναν.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας (όπως γίνεται σχεδόν πάντα μετά από τα παιχνίδια) έκαναν σύσκεψη για να εντοπιστούν τα αίτια της τραγικής εμφάνισης.