Μια σπουδαία κίνηση επέλεξε να κάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, αφού μέσα από την ανακοίνωση της ανέφερε πώς για κάθε εύστοχο τρίποντο στα παιχνίδια με Σαρλερουά, Δόξα Λευκάδας και Άρη θα προσφέρονται ως δώρο, 50 Ευρώ στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Με αυτόν τον τρόπο η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, φανερώνοντας έτσι την ευαισθησία και την αγάπη της για τα παιδιά και λέγοντας τους με την ενέργεια της πως είναι κοντά τους σε αυτές τις ιδιαίτερες και γιορτινές μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της«βασίλισσας»

«Τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης. Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι για κάθε Τρίποντο που θα επιτυγχάνει η ομάδα στο ΟΑΚΑ, στους αγώνες με Σαρλερουά (14/12), Δόξα Λευκάδας (17/12) και Άρη (07/01), 50 ευρώ θα προσφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ « Η ΜΗΤΕΡΑ».

Στα ημίχρονα των αγώνων οι φίλαθλοι στο γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα με την συμμετοχή τους  να προσθέσουν στα τρίποντα της ομάδας. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ να εμψυχώσεις την ομάδα σου και να «σουτάρεις» για καλό σκοπό. #aekbc»