Την Κυριακή (06/09) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Έντιν Άντιτς και κατόπιν να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 16χρονος γκαρντ, αφού πατήσει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους, θα τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα την Δευτέρα (07/09), πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Παράλληλα, ο Βόσνιος άσος της ΑΕΚ έλαβε πρόσκληση από τη FIBA, ώστε να δώσει το “παρών” στο European U18 All Star Game (16-19 Σεπτεμβρίου), που θα διεξαχθεί στο Λιλ, δεν θα μπορέσει, ωστόσο, να παραβρεθεί, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω ενός τραυματισμού, που αποκόμισε στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η (πανευρωπαϊκή) καταξίωση για τον Έντιν Άτιτς είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ο νέος άσος της ΑΕΚ αποτελεί άλλωστε ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της «γηραιάς ηπείρου». Διόλου τυχαία η πρόσκληση, που έλαβε σήμερα (03/09) από τη FIBA για συμμετοχή του στο European U18 All Star Game (16-19 Σεπτεμβρίου).

O Άτιτς δεν θα δώσει, όμως, το «παρών» στην «γιορτή» της Λιλ, δεδομένου ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας εξαιτίας τραυματισμού του στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του Βόλου. Ο Βόσνιος γκαρντ (αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή, 06/09) θα δώσει, πάντως, το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ».